VAPZ – Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen | Zenito.be

Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ)? Denk vooruit!

Nog geen eigen e-dossier bij Zenito? Registreer je online.
Sluiten
Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ)? Denk vooruit!
Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ)? Denk vooruit!
Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ)? Denk vooruit!

Als zelfstandige ben je voortdurend op zoek naar nieuwe kansen en opportuniteiten. Maar ben je niets vergeten? Heb je wel gedacht aan jouw bescherming en die van je gezin?
 

Zonder VAPZ geniet je beperkte wettelijke bescherming

Je statuut als zelfstandige voorziet slechts in een beperkte wettelijke bescherming. Met je sociale bijdragen bouw je een wettelijk pensioen op, maar is dit voldoende? En ben je wel optimaal beschermd als je plots niet kan werken door ziekte of ongeval?

Vragen waar je misschien pas aan denkt als het net te laat is.
 

VAPZ via Zenito – Vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen

Gelukkig sta je hier niet alleen.

Het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen via Zenito biedt je de kans jouw zelfstandig statuut uitstekend te optimaliseren.

We willen jou, de ondernemer, hier graag extra ondersteunen door individuele begeleiding. Jij beslist hoe ver je wil gaan. Maatwerk is onze zorg.

Meer info over het VAPZ?
Download de brochure of contacteer Zenito en kom alles te weten over het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen.
Bekijk ook de bijdragentabel VAP voor de gevestigde zelfstandigen.

 • Sociaal Vrij Aanvullend Pensioen

  Het Sociaal Vrij Aanvullend Pensioen (Sociaal VAP) is niet alleen dé perfecte aanvulling op je wettelijk pensioen, je optimaliseert er ook je fiscaliteit en sociale bijdragen mee. Drie vliegen in één klap!
  Lees verder
 • RIZIV-Voorzorgsplan

  Actief als geconventioneerd arts, kinesitherapeut, tandarts of apotheker? Het RIZIV-Voorzorgsplan is uiterst geschikt om je sociale voordelen van het RIZIV te investeren voor pensioenopbouw.
  Lees verder
 • Toppensioen - Pensioensparen

  Actief in bijberoep of als extra bovenop je Sociaal Vrij Aanvullend Pensioen? Het Toppensioen - Pensioensparen is zeker iets voor jou! Je spaart op eigen tempo voor je pensioen en geniet van fiscaal voordeel.
  Lees verder
 • Gewaarborgd Inkomen

  Hoe je inkomen beschermen bij ziekte of een ongeval? Gewaarborgd Inkomen is de perfecte oplossing volledig op jouw maat. Je bent beschermd tegen inkomensverlies als je ziek bent of tijdens de revalidatie van een ernstige ziekte of ongeval.
  Lees verder
 • Individuele Pensioentoezegging

  Ook je vennootschap biedt veel mogelijkheden. Als zelfstandig ondernemer geef je voortdurend het beste van jezelf voor je bedrijf. Waarom zou je dan je vennootschap niet eens voor jou laten werken? De Individuele Pensioentoezegging (IPT) is dé oplossing.
  Lees verder
 • Hospitalisatieverzekering

  Het ziekenfonds betaalt spijtig genoeg niet alles terug bij hospitalisatie en het bedrag van je ziekenhuisfactuur kan aardig oplopen! Je hebt 8 goede redenen om voor een Hospitalisatieverzekering te kiezen!
  Lees verder