Betere zekerheid voor starters | Zenito

Betere zekerheid voor starters

Nog geen eigen e-dossier bij Zenito? Registreer je online.
Sluiten
Betere zekerheid voor starters

Een zaak starten doe  je niet zomaar. Het is voor velen een droom die werkelijkheid wordt. En dan is het belangrijk dat je je goed voorbereid en je informeert bij de juiste instanties. 
Zenito geeft gericht advies bij het oprichten van je eenmanszaak, vennootschap, BVBA, ...,  maar doet meer dan dat. Wij zorgen ook voor een snelle en accurate afhandeling van je opstartformaliteiten, zodat jij je volledig kan concentreren op je zaak.

Zenito Ondernemingsloket registreert voor jou je ondernemingsnummer bij de KBO. Zenito Sociaal Verzekeringsfonds regelt je sociale zekerheid.  Zenito Aanvullend Pensioen zorgt voor aanvullende bescherming zoals een degelijke pensioenopbouw via het Sociaal VAP.

Droom jij van een eigen zaak, maar weet je niet goed waar te beginnen?

Bekijk onderstaand filmpje en ontdek in anderhalve minuut hoe eenvoudig het is om jouw droom te realiseren:

  • Ik wil zelfstandige worden

    Je hebt zin om zelfstandige te worden maar weet je nog niet wat daar allemaal bij komt kijken? Zenito begeleidt je van voor je start tot met je pensioen.
    Lees verder
  • Ik start als zelfstandige

    Je hebt bent net begonnen met de eerste stappen om een eigen zaak te starten (businessplan, boekhouder...). Zenito helpt je met alle opstartformaliteiten.
    Lees verder