Contactpunt of officieel agentschap ? | Zenito

Contactpunt of officieel agentschap ?

Nog geen eigen e-dossier bij Zenito? Registreer je online.
Sluiten

Zenito Ondernemingsloket is graag zoveel mogelijk bereikbaar voor jou om je te helpen bij de opstart, wijziging of stopzetting van je onderneming.

Je kan ons 24/24 en 7/7 online bereiken of per mail via ondernemingsloket@zenito.be.  

Heb je liever een persoonlijk contact, dan kan je nog steeds terecht bij onze medewerkers in onze lokale kantoren. Zenito beschikt over 27 officiële agentschappen en over 10 contactpunten.

In onze officiële agentschappen kan je elke werkdag terecht om je verder te helpen bij je vragen of om je onderneming te starten, te wijzigen of stop te zetten.

In de voormiddag is het kantoor vrij toegankelijk, in de namiddag wordt vaak op afspraak gewerkt. Bij een aantal kantoren kan je zelfs een keer per week tot 19u00 op afspraak terecht. Meer informatie kan je vinden bij het agentschap van je keuze via de kantoorzoeker.

Naast onze officiële agentschappen kan je ook een afspraak maken in een van onze contactpunten. De medewerkers in deze contactpunten leveren een beperkte dienstverlening en zijn ook niet dagelijks open. Via de kantoorzoeker kan je de zitdagen nagaan in deze kantoren.

Je dossier wordt steeds behandeld door een medewerker uit een van de officiële agentschappen zodat je zonder zorgen kan starten, je onderneming kan verderzetten of kan genieten van je pensioen.

Contactpunt of officieel agentschap ?
Contactpunt of officieel agentschap ?