Aanwervingsprocedure | Zenito

Aanwervingsprocedure

Nog geen eigen e-dossier bij Zenito? Registreer je online.
Sluiten

Heb je interesse in één van onze openstaande vacatures? Stuur dan je CV naar de selectiepartner die in de vacaturetekst staat en vermeld in je motivatiebrief waarom deze job je op het lijf is geschreven.

In een eerste fase verzamelt het kantoor per vacature de verschillende kandidaturen. Zenito houdt er aan dat alle kandidaten een antwoord ontvangen. Mocht je dus niet uitgenodigd worden voor een eerste gesprek, dan laat onze partner je dat ook weten.

In het eerste gesprek bij het selectiekantoor wordt dieper ingegaan op je loopbaan, je professionele toekomst en je competenties om te bepalen of je kernwaarden aansluiten bij die van Zenito. Ook jij kan op dat moment terecht met al je vragen over de job en het bedrijf.

Bij een positieve match wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek bij Zenito. Je zal de HR Officer en je toekomstige leidinggevende ontmoeten en je competenties worden verder uitgediept. Ook voor jou een unieke kans om te ontdekken of Zenito bij jou past!

Indien het tweede gesprek positief bevonden werd, zal er eventueel een assessment plaatsvinden voorzien door onze partner. Hierbij krijg je de kans om je competenties toe te passen.

Heb je alle stappen met succes doorlopen? Dan bieden we je op dat moment graag een contract aan!